Nieuw op mijn.sccm!

Nu online: opname webinar incidentonderzoek in blootstellingssituaties

In het webinar over incidentenonderzoek in blootstellingssituaties legt Tamara Onos uit waarom een ongevalsonderzoek ook in situaties die op termijn kunnen leiden tot een slechtere gezondheid goed te gebruiken is. De sheets en de opname vindt u hier nadat u bent ingelogd.

Deze zomer hebben wij de links in onze documenten geactualiseerd. Soms zijn ook de teksten aangepast. In de omschrijving bij de documenten is globaal aangegeven wat geüpdatet is.

U kunt het webinar en andere samenvattingen bekijken en downloaden als u bent registreerd voor mijn.sccm. Registratie voor mijn.sccm is gratis. Geïnteresseerd? Klik hier voor de voorwaarden en registeren.

Verwacht op mijn.sccm!

De de komende tijd staan er nog meer interessante updates gepland vanwege veranderingen in wet- en regelgeving, bijvoorbeeld:

  • Energieprestaties gebouwen. Energiebesparing wordt steeds belangrijker. In dit document komen de belangrijkste wijzigingen m.b.t. gebouwen aan bod;
  • Overzichten wet- en regelgeving voor diverse branches. Deze komen in een geheel nieuwe en geactualiseerde versie terug op de site;
  • Wijzigingen wet- en regelgeving juli t/m december 2018. Dit document staat gepland voor januari/februari 2019.

Bent u nog niet geregistreerd voor mijn.sccm. Registreer u dan nu! Kijk hier voor de voorwaarden en voor aanmelden.

 

© SCCM   Webdesign: insandouts

Zoeken in de database gecertificeerde organisaties

ISO 14001 (2483) 7437 vestigingen
ISO 50001 (22) 35 vestigingen
ISO 45001/OHSAS 18001 (372) 1436 vestigingen
EMAS (3)»
in de database

Recente tweets over #ISO14001, #OHSAS18001, #ISO45001 en #ISO50001