Siers Groep Oldenzaal B.V.

14-11-2025
3 823
10
Siers Leiding-Montage Projekten B.V.: Engineering, werkvoorbereiding en advisering, aanleg, bedrijfsklaar opleveren, inspectie, renovatie, storing en onderhoud van kabel-, leidingsystemen. Het uitvoeren van (water)bodemsanering en ingrepen in de waterbodem. Siers Telecom B.V.: Engineering, advisering, aanleg, bedrijfsklaar opleveren, inspectie, renovatie, storing en onderhoud van kabels, installaties. Siers Infraconsult B.V.: Engineering, werkvoorbereiding en advisering van kabel- en leidingsystemen en het uitvoeren van landmeetkundige werkzaamheden. Siers Installatietechniek B.V. | BOPA: Engineering, advisering, aanleg, bedrijfsklaar opleveren, inspectie, renovatie, storing en onderhoud van kabels, installaties incl. aarding, bliksem- en overspanningsbeveiliging.

Siers Leiding-Montage Projekten B.V., Oldenzaal
Nederland
Engineering, werkvoorbereiding en advisering, aanleg, bedrijfsklaar opleveren, inspectie, renovatie, storing en onderhoud van kabel-, leidingsystemen. Het uitvoeren van (water)bodemsanering en ingrepen in de waterbodem.


Siers Telecom B.V., Oldenzaal
Nederland
Engineering, advisering, aanleg, bedrijfsklaar opleveren, inspectie, renovatie, storing en onderhoud van kabels, installaties.

Siers Infraconsult B.V., Oldenzaal
Nederland
Engineering, werkvoorbereiding en advisering van kabel- en leidingsystemen en het uitvoeren van landmeetkundige werkzaamheden.

Siers Installatietechniek B.V., handelsnaam BOPA, Oldenzaal
Nederland
Engineering, advisering, aanleg, bedrijfsklaar opleveren, inspectie, renovatie, storing en onderhoud van kabels, installaties incl. aarding, bliksem- en overspanningsbeveiliging.

F - Bouwnijverheid
Nederland
Kiwa Nederland B.V.
GELDIG
ISO 14001
4
Oldenzaal
:2015

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001