Van Gelder Groep B.V.

31-10-2026
3 902
14
Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van: Grond-, weg- en waterbouwkundige werken; Cultuurtechnische werken; Leidingsystemen voor transport en distributie van vloeistoffen en gassen, inclusief boringen en persingen; Elektriciteits- en telecommunicatienetwerken, treinbeveiligingsystemen, (openbare) verlichtingsinstallaties en DVM-systemen; Bodemsanering; Het aannemen en uitvoeren van grond-, weg- en water- en spoorbouw.

Van Gelder Aannemingsmaatschappij B.V., Elburg
Nederland
Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van: Grond-, weg- en waterbouwkundige werken; Cultuurtechnische werken; Uitvoering van (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem.


Van Gelder Rail B.V., Hattem
Nederland
Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van treinbeveiliging-systemen. Het aanvragen, voorbereiden, uitvoeren, inrichten, onderhouden en opheffen van maatregelen ten behoeve van werkplekbeveiliging, en het beschikbaar stellen van gekwalificeerd personeel bij het werken aan of nabij de railinfrastructuur.

Van Gelder Verkeerstechniek B.V., Nijkerk
Nederland
Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van (Openbare) verlichtingsinstallaties en DVM-systemen.

Van Gelder Telecom B.V., Nijkerk
Nederland
Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van telecommunicatienetwerken. Uitvoering van (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem.

Van den Heuvel Lightrail B.V., Bergschenhoek
Nederland
Het aannemen en uitvoeren van grond-, weg-, water-, en spoorbouw.

Van Gelder Kabel-, Leiding- en Montagewerken B.V., Nijkerk
Nederland
Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van: Grond-, weg- en waterbouwkundige werken; Cultuurtechnische werken; Leidingsystemen voor transport en distributie van vloeistoffen en gassen inclusief boringen en persingen; Uitvoering van (water)bodemsaneringen en ingrepen in de waterbodem.

F - Bouwnijverheid
Nederland
Kiwa Nederland B.V.
GELDIG
ISO 14001
6
Nijkerk
:2015

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001