Noble Mobility B.V.

14-09-2024
3 984
14
Management van en controle op algemene diensten op het gebied van wereldwijde, regionale en nationale verhuizingen, project- & kantoorverhuizingen, verhuizing/verpakking en opslag van kunst & antiek, relocatie begeleiding, industriële verpakkingen, projectmanagement, opslag en expeditie activiteiten welke door de onder deze groep ressorterende werkmaatschappijen worden uitgevoerd.

Global Relocation Services (GRS) B.V., Alphen aan den Rijn
Nederland
Adviseren en begeleiden van ondernemingen en hun personeel ten aanzien van internationale Mobility en relocation zoals onder andere immigratie, bemiddeling bij het zoeken naar passende woonruimte en scholen, oriëntatie & integratie in de nieuwe omgeving; taal en cultuur, training en move management.


K.H.Z. Internationale Verhuizers B.V., Alphen aan den Rijn
Nederland
Wereldwijde, regionale en nationale verhuizingen, verpakking en verscheping, opslag van verhuisgoederen, verscheping van motorvoertuigen, move management services, douane formaliteiten en project management, Mobility en relocatiediensten en logistieke verzekering.

Koninklijke Meubeltransport Maatschappij De Gruijter & Co. N.V., Alphen aan den Rijn
Nederland
Wereldwijde, regionale en nationale verhuizingen, verpakking en verscheping, opslag van verhuisgoederen, verhuizing/verpakking en opslag van kunst & antieke, verscheping van motorvoertuigen, move management services, douane formaliteiten, project management, mobility relocatie services en logistieke verzekering.

XL Pack B.V., Alphen aan den Rijn
Nederland
Verpakking van industriële en commerciële goederen en kunst, project management nationale en internationale expeditie, (douane) opslag, consolidatie en projectmatige groepage van goederen en container belading.

Nedvan Mobility Solutions B.V., Zoeterwoude
Nederland
Management, beheer en advies ten aanzien van wereldwijde internationale verhuisdiensten, inclusief opslag en verzekering; management van projecten; contract implementatie, beheer en coördinatie, consultancy en management van relocatie diensten.

Passies Internationale Verhuisbedrijven B.V., Hoofddorp
Nederland
Inboedel verhuizingen, project verplaatsingen, verpakken en transporteren van hoogwaardige apparatuur, nationaal en internationale opslag van inboedels en archiveren.

H - Vervoer en opslag
Nederland
Bureau Veritas
GELDIG
ISO 14001
6
Alphen aan den Rijn
:2015

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001