Batenburg Installatietechniek

24-04-2026
4 730
14
Het engineeren, installeren, monteren, beheren en verrichten van inspectie-, onderhoud- en servicewerkzaamheden aan zowel elektrotechnische-, werktuigbouwkundige-, brandmeld-, inbraak-, klimaattechnische- en sanitaire installaties als aan sytemen met betrekking tot cameraveiligheid en geïntegreerde beveiligingsoplossingen.

Batenburg Vision isp, Waalwijk
Nederland
Het installeren, monteren, beheren en verrichten van inspectie-, onderhoud- en servicewerkzaamheden aan sytemen met betrekking tot cameraveiligheid en geïntegreerde beveiligingsoplossingen.


Batenburg Installatietechniek, Rotterdam
Nederland
Het installeren, monteren, beheren en verrichten van inspectie-, onderhoud- en servicewerkzaamheden aan elektrotechnische- installaties.

Batenburg Installatietechniek B.V., Twello
Nederland
Het installeren, monteren, beheren en verrichten van inspectie-, onderhoud- en servicewerkzaamheden aan zowel elektrotechnische-, werktuigbouwkundige-, brandmeld-, inbraak-, klimaattechnische- en sanitaire installaties.

Batenburg Installatietechniek, Monster
Nederland
Het installeren, monteren, beheren en verrichten van inspectie-, onderhoud- en servicewerkzaamheden aan zowel werktuigbouwkundige-, klimaattechnische- en sanitaire installaties.

Batenburg Installatietechniek, Nijmegen
Nederland
Het installeren, monteren, beheren en verrichten van inspectie-, onderhoud- en servicewerkzaamheden aan zowel elektrotechnische-, brandmeld- en inbraakinstallaties.

Batenburg Installatietechniek B.V., Nijkerk
Nederland
Het installeren, monteren, beheren en verrichten van inspectie-, onderhoud- en servicewerkzaamheden aan zowel elektrotechnische-, werktuigbouwkundige-, klimaattechnische- en sanitaire installaties.

Nederland
DEKRA Certification B.V.
GELDIG
ISO 14001
6
Rotterdam
:2015

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001