De Haas Shipyards

19-08-2026
31 745
8
Het bouwen, repareren en onderhouden van schepen, scheepsonderdelen en maritieme constructies. Het onderhouden, repareren, reviseren, alsmede het vanuit verkoop leveren en installeren van nieuwe, gereviseerde en gebruikte generatorsets en volledige scheepsvoortstuwingsinstallaties. Het verzorgen van installatie-, onderhouds- en service activiteiten op locatie. Het leveren van scheepsbenodigdheden, verbruiksartikelen en scheeps- /motoronderdelen.

De Haas Rotterdam ShipYard B.V., Rotterdam
Nederland
Het bouwen, repareren en onderhouden van schepen, scheepsonderdelen en maritieme constructies. Het verzorgen van installatie-, onderhouds- en service activiteiten op locatie. Het leveren van scheepsbenodigdheden, verbruiksartikelen en scheeps-/motoronderdelen.


De Haas Maassluis B.V., Maassluis
Nederland
Het bouwen, repareren en onderhouden van schepen, scheepsonderdelen en maritieme constructies. Het verzorgen van installatie-, onderhouds- en service activiteiten op locatie. Het leveren van scheepsbenodigdheden, verbruiksartikelen en scheeps-
/motoronderdelen.

Powerport B.V., Maassluis
Nederland
Het onderhouden, repareren, reviseren, alsmede het vanuit verkoop leveren en installeren van nieuwe, gereviseerde en gebruikte generatorsets en volledige scheepsvoortstuwingsinstallaties. Het verzorgen van installatie-, onderhouds- en service activiteiten op locatie. Het leveren van scheepsbenodigdheden, verbruiksartikelen en scheeps-/motoronderdelen.

Nederland
DNV Business Assurance B.V.
GELDIG
ISO 14001
3
Maassluis
:2015
2

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001