Planon Beheer B.V.

23-01-2026
32 999
14
Het ontwikkelen, verkopen, implementeren en onderhouden van softwareoplossingen ten behoeve van gebouw- en werkplekbeheer en het adviseren over en verlenen van diensten op het gebied van roerend en onroerend goed.

Planon B.V., Nijmegen
Nederland
Het verlenen van advies en het bemiddelen terzake van onderhoud van onroerende en roerende zaken. Het ontwikkelen van,adviseren in en het gebruik van, implementeren en installeren van software, m.n. van software t.b.v. het onderhoud van onroerende en roerende zaken. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten.


Planon Building Management B.V., Nijmegen
Nederland
Het voor de Nederlandse markt aanbieden en leveren van geïntegreerde gebouwbeheerconcepten door middel van het aanbieden van relevante softwareoplossingen en best practices, en het geven van advies en ondersteuning met betrekking tot onderhoudsbeheer, technisch beheer, duurzaamheid, energiebeheer, vastgoedmetingen en gezondheid en veiligheid voor onroerend goed.

Planon Group B.V., Nijmegen
Nederland
Het coördineren, faciliteren, bemiddelen en ondersteunen van de werkzaamheden welke worden uitgeoefend binnen de groepsmaatschappijen van de vennootschap.

Planon International B.V., Nijmegen
Nederland
Adviseren over onderhoud aan onroerende en roerende zaken, alsmede het adviseren en implementeren van software terzake.

PLANON SHARED SERVICES B.V., Nijmegen
Nederland
Het adviseren, ondersteunen, coördineren en uitvoeren van ondersteunende activiteiten en werkzaamheden op het gebied van personeelszaken, juridische zaken, boekhoudkundige en administratieve processen, IT-infrastructuur, telecommunicatie en datacommunicatie, informatiemanagement, kantoorhuisvesting, inventaris, bedrijfsmiddelen, inkoop- en facilitaire processen en overige bedrijfsprocessen en bedrijfsmiddelen voor alle Nederlandse Planon ondernemingen.

Planon Software Development B.V., Nijmegen
Nederland
Doen van onderzoek naar en het ontwikkelen van softwareproducten.

Nederland
Kiwa Nederland B.V.
GELDIG
ISO 14001
6
Nijmegen
:2015

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001