Redmore Holding B.V.

02-09-2027
33 616
12
Het leveren van human resources binnen Nederland op het gebied van Finance, Control, Compliance, Legal, Actuarieel, IT, Project- en Risicomanagement, Klantenservice, Financieel advies, Cloud ERP, Bedrijfsmanagementsoftware systemen, Digital Marketing en aanverwante gebieden.

Itds Groep B.V., Amsterdam
Nederland
Het adviseren van en het leveren van diensten in de vorm van consultancy en detachering op het gebied van Technologie, Wetgeving en Digital Marketing.


Triple A - Risk Finance Holding B.V., Amsterdam
Nederland
Het adviseren van en het leveren van diensten in de vorm van consultancy en detachering op het gebied van Risicomanagement en Actuariaat.

Agium B.V., Delft
Nederland
Het adviseren van en het leveren van diensten in de vorm van consultancy en detachering op het gebied van Finance & Control.

Profource B.V., Rotterdam
Nederland
Het adviseren van en het leveren van diensten in de vorm van consultancy en detachering op het gebied van Finance, Cloud ERP en Bedrijfsmanagementsoftware systemen.

Talent&Pro Nederland B.V., Utrecht
Nederland
Het adviseren van en het leveren van diensten in de vorm van consultancy en detachering op het gebied van onder meer Compliance, Legal, Actuarieel, IT, Projectmanagement, Klantenservice en Financieel advies.

Nederland
DNV Business Assurance B.V.
GELDIG
ISO 14001
5
Utrecht
:2015

© SCCM   Webdesign: insandouts

Recente tweets over #ISO14001, #ISO45001 en #ISO50001